• Novo
Hind Boys Tee, dukserica i Jogger pantalone od flisa, 3 komada, veličine 4-16

Hind Boys Tee, dukserica i Jogger pantalone od flisa, 3 komada, veličine 4-16

Stupnjevi:
KM 17.98

Iznos
Tova je dostupna

Udoban, sportski i skoro savršen. Hind-ov trodijelni set od flisa okružuje ga udobno, a da njegov izgled ostane na tački. Sa kratkim rukavom, kapuljačom sa patentnim zatvaračem i pantalonama za trčanje, ovaj set lako prelazi iz učionice u trening na dan igranja. Zabavan za miješanje i spajanje sa svojim drugim casual favoritima, ovaj set maksimizira njegovu garderobu bez napora. Materijal : 100% Poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Set uključuje : majicu, kapuljaču i džogere. Tee karakteristike : opušteno krojenje; crewneck; pulover stil; kratki rukavi; colorblocked uzorak; logo na lijevoj grudi. Karakteristike kapuljače : opušteno krojenje; priložena kapuljača; prednje zatvaranje sa patentnim zatvaračem; dugi rukavi; blokirani uzorak; logo na lijevoj grudi. Karakteristike džogera : opušteno krojenje sa suženom nogom; stil na navlačenje; elastični pojas; blokirane strane; logo na lijevoj nozi. Tee, dukserica i Joggers 3-dijelni Set za dječake iz Hind-a.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

BvShell proizvod

KM 177.22

Naš vagoddy univerzalni neoprenski putnički rukav nudi zaštitu i jednostavnost nošenja za vaš tablet ili laptop uređaj Unutrašnjost nudi podstavljenu zaštitu kako bi se osiguralo da

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.