• Novo
John Martyn - Sapphire - Vinil

John Martyn - Sapphire - Vinil

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Deluxe proširio dvostruki vinil LP prešanje. Digitalno remasterirano izdanje ovog albuma iz 1984. iz priznatih britanskih pjevača / tekstopisaca. Ovo izdanje Sapphire sadrži alternativne mješavine od strane koprekerača Andyja Lydena, a pet prethodno neobjavljenog studija uzima. Među njima, izravna zbora verzija Fishermana sanja, jedna od Martyna najpopularnijih pjesama, izostavljena je iz izvornog albuma u korist verzije evanđelja. Postoje i tri prethodno neobjavljene performanse uživo zabilježenih u Hamburgu 1986. godine. Album je zabilježen u Compass Točka Studios, Nassau, Bahami i Cava Sound Radionicama, Glasgowu, Škotskoj. Robert Palmer je pomogao u kasnijim fazama snimanja. Ovo izdanje ima poboljšane ambalaže koje sadrži tekst, novi esej plus rijetke i prethodno nevidljive fotografije. Deluxe proširio dvostruki vinil LP prešanje. Digitalno remasterirano izdanje ovog albuma iz 1984. iz priznatih britanskih pjevača / tekstopisaca. Ovo izdanje Sapphire sadrži alternativne mješavine od strane koprekerača Andyja Lydena, a pet prethodno neobjavljenog studija uzima. Među njima, ravna zbora verzija 'Ribarskog sna', jedna od najpopularnijih pjesama Martyna, izostavljena je iz originalnog albuma u korist verzije evanđelja. Postoje i tri prethodno neobjavljene performanse uživo zabilježenih u Hamburgu 1986. godine. Album je zabilježen u Compass Točka Studios, Nassau, Bahami i Cava Sound Radionicama, Glasgowu, Škotskoj. Robert Palmer je pomogao u kasnijim fazama snimanja. Ovo izdanje ima poboljšane ambalaže koje sadrži tekst, novi esej plus rijetke i prethodno nevidljive fotografije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Obnovljiva energija

KM 18.00

Prvobitno iz Velike Britanije, Funky SoulJazz veterani, novim mastersoundsima su turneju SAD, Evropu i Japan tokom decenije i vraćaju se ovde sa svojim dvanaestim studijskim albumom, zabilj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.