• Novo
Obnovljiva energija

Obnovljiva energija

Stupnjevi:
KM 18.00

Iznos
Tova je dostupna

Prvobitno iz Velike Britanije, Funky Soul-Jazz veterani, novim mastersoundsima su turneju SAD, Evropu i Japan tokom decenije i vraćaju se ovde sa svojim dvanaestim studijskim albumom, zabilježenim u New Orleans i Denver i sa umuknućim muzičkim gostima, uključujući Sam Zvono, jedan od osnivačkih članova igranja izgradnji na većini pjesama, a Mike Olmos i Joe Cohen za zapadnih obalnih rogova, koji pružaju dodatnu akciju rogova. quot; obnovljivi energija Quot; Proširi se na zvukove zaštitnih znakova bendova. Njihov korica Jamesa bandi quot; Funk 49quot; uzima album u snimljenom smjeru psihijaju, dok su raspoloženi Hancock-Esque infrekcije na quot; starquot; i slatke blage vibracije quot; plivanje sa mojim ribljem; Dodajte završne boju boju u platnu. Obnovljiva energija (vinil).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Uživo u Fillmore Qwest

KM 22.50

Ograničena 180gm vinil LP Pritisak u kapiju na rukavu Uživo na Fillmore Westu bio je vrhunski kralj Curtis Live Album, sjajna potvrda saksofonista u popularnoj muzici To su stvari o dušem

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.