• Novo
Najlonska Spande tkanina Lycra 4-smjerna meka rastezljiva 60 široka pored dvorišta za sportsku odjeću yoga Wear platnena žuta

Najlonska Spande tkanina Lycra 4-smjerna meka rastezljiva 60 široka pored dvorišta za sportsku odjeću

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Najlon Spandex tkanina je 4-smjerni rastezljivi dvostruko brušeni kompresijski Interlock Spandex sa recikliranim poliesterom. Ova vrsta tkanine poznata je po svojoj izuzetnoj elastičnosti i idealna je tkanina za odjeću za performanse i modu za slobodno vrijeme. Poznat je ne samo po svojoj proširivosti, već i po maloj težini, prozračnim karakteristikama i izdržljivosti. Ima karakteristike udobnog pristajanja i slobode kretanja. Poboljšajte dodatni komfor odjevnog predmeta, udobniji za nošenje. Odlična je tkanina za izradu intimne odjeće, stolnjaka i presvlaka za stolice. Rastezljiva tkanina pored dvorišta savršena je za kućne potrepštine, rastezljive ili potpuno pripijene odjevne predmete. Spandex tkanina procesna tkanina ima finu gustinu, dobru draperiju, jaku otpornost na habanje, bez pilinga i bora za dugotrajnu upotrebu. Meka i glatka na dodir i antistatična. Rastezanje u 4 smjera, visok stepen elastičnosti i mala težina. Spandex tkanine mogu se koristiti za izradu nevjerovatno rastezljivih ili potpuno uklopljenih odjevnih predmeta za udobnost. Primjeri uključuju : profesionalnu sportsku odjeću, odjeću za fitnes, košarkašku odjeću, grudnjake i tregere, tajice, odjeću za jogu, odjeću za performanse i još mnogo toga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.