• Novo
Jednorog peškir za plažu slatki crtani Mikrofiber upijajući meki peškir za kupanje pončo ogrtač za kupanje upijajući peškiri za kupatilo na plaži Na bazenu

Jednorog peškir za plažu slatki crtani Mikrofiber upijajući meki peškir za kupanje pončo ogrtač za kupanje

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Naziv Artikla : Peškir Za Plažu. Količina : samo jedan peškir za plažu. Tkanina : mikrovlakana. veličina : 70 * 140cm. veličina : 80 * 160cm. Veličina : 90 * 180cm. Sirovine proizvoda : krpa za peškire od mikrovlakana. Karakteristike : meka, brzosušeća, visokog kvaliteta. Prilagođeni Koraci : . 1.Pošaljite nalog sa veličinom koju želite ili nas kontaktirajte Za prilagođenu veličinu;. 2.Napravićemo peškir i brod u roku od 7-14business dana nakon vašeg odobrenja. Savjeti : . 1. Prilagođeni zahtjevi za sliku : veličina slike je iznad 200 KB, a veličina je preferirana više od 1000 piksela. 2. Savjet za fotografiju : što je veći fajl slike, to je jasniji. Što je bolja jasnoća napravljenog peškira, preporučeno je 1 M ili više. 3. Prilagođena uputstva : peškiri se mogu štampati samo sa jedne strane i ne mogu se štampati sa obe strane. Podsjetnik. 1、zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može se malo razlikovati od slika. 2、greška veličine možda 1-2 cm usled ručne mere. Dob : dostupno i za djecu i za odrasle. Slika : jednostrano štampanje sa bijelim leđima. Pogodno godišnje doba : proljeće, ljeto, jesen i zima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.