• Novo
Ručnik za ručnike na plaži od mikrovlakana leptir bez pijeska s Daisy cvjetnim printom brzi suhi ručnici predimenzionirani putni piknik prostirka za jogu za žene

Ručnik za ručnike na plaži od mikrovlakana leptir bez pijeska s Daisy cvjetnim printom brzi suhi ručnici

Stupnjevi:
KM 8.99

Iznos
Tova je dostupna

Naziv Artikla : Peškir Za Plažu. Količina : samo jedan peškir za plažu. Tkanina : mikrovlakana. veličina : 70 * 140cm. veličina : 70 * 150cm. veličina : 80 * 160cm. Veličina : 90 * 180cm. Sirovine proizvoda : krpa za peškire od mikrovlakana. Karakteristike : meka, brzosušeća, visokog kvaliteta. Prilagođeni Koraci : . 1.Pošaljite nalog sa veličinom koju želite ili nas kontaktirajte Za prilagođenu veličinu;. 2.Napravićemo peškir i brod u roku od 7-14business dana nakon vašeg odobrenja. Savjeti : . 1. Prilagođeni zahtjevi za sliku : veličina slike je iznad 200 KB, a veličina je preferirana više od 1000 piksela. 2. Savjet za fotografiju : što je veći fajl slike, to je jasniji. Što je bolja jasnoća napravljenog peškira, preporučeno je 1 M ili više. 3. Prilagođena uputstva : peškiri se mogu štampati samo sa jedne strane i ne mogu se štampati sa obe strane. Podsjetnik. 1、zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može se malo razlikovati od slika. 2、greška veličine možda 1-2 cm usled ručne mere. Dob : dostupno i za djecu i za odrasle. Slika : jednostrano štampanje sa bijelim leđima. Pogodno godišnje doba : proljeće, ljeto, jesen i zima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.