• Novo
Svježe I Lagano Premium Kolumbijsko Tijelo Bez Grudnjaka Za Zagrljaj-Kroj Koji Laska Strukom Do Kraja-Faja Para Mujer Quema Grasa

Svježe I Lagano Premium Kolumbijsko Tijelo Bez Grudnjaka Za Zagrljaj-Kroj Koji Laska Strukom Do Kraja-Faja

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Izbjegavajte povratak! Niste sigurni za veličinu ili stil za oblikovanje tijela? Samo nas pitajte na 915-541-5623 ili prodaje@ - Fresh & Light ne gledati dalje! Lagan, besprijekoran završetak i udoban. Dizajniran za prikrivanje grudica i neravnina. Napravljen sa laganom tkaninom, ali kompresijskom snagom koja smanjuje sve dijelove tijela. Svježe & svjetlo ne tražite dalje! Lagan, besprijekoran završetak i udoban. Dizajniran za prikrivanje grudica i neravnina. Napravljen sa laganom tkaninom, ali kompresijskom snagom koja smanjuje sve dijelove tijela. Ne tražite dalje! Lagan, besprijekoran završetak i udoban. Dizajniran za prikrivanje grudica i neravnina. Napravljen sa laganom tkaninom, ali kompresijskom snagom koja smanjuje sve dijelove tijela. Oblik tijela za žene bodi za grljenje bedara za cijelo tijelo-grlitelj za butine kratki otvoreni otvor za grudi bez kukica bešavne gaćice Fajas Colombianas para mujeres post sirugia y postparto. Bodi za grljenje bedara cijelo tijelo, kratki otvoreni poprsje za grljenje bedara. Otvor za umetak bez kukica bešavni Panty poliamid 78.6 pct / elastan 21.4 pct boje Nude, Crna.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.