• Novo
Jockey® Essentials Ženska odjeća za mršavljenje visokog struka, odjeća za hlađenje, donji veš za mršavljenje tijela, veličine male-3XL, 5354

Jockey® Essentials Ženska odjeća za mršavljenje visokog struka, odjeća za hlađenje, donji veš za mršavljenje

Stupnjevi:
KM 4.97

Iznos
Tova je dostupna

Doživite svakodnevno mršavljenje i cjelodnevno povjerenje uz Jockey® Essentials Slimming Cool dodirni Kratki spoj visokog struka. Trbušni panel visokog struka od 360° pruža ciljanu, sveobuhvatnu kontrolu za udobno mršavljenje i glatku siluetu iz svakog ugla, dodajući savršen sloj ispod svih vaših omiljenih helanki, džogera i farmerki. Svilenkasto-meka rastezljiva tkanina klizi ispod vaše odjeće bez prianjanja, dok poboljšanje dodira za hlađenje uklanja vlagu kako bi vam pomoglo da ostanete hladni i suvi čak i u najprometnijim danima. Osim toga, traka za držanje bez klizanja pomaže u sprečavanju kotrljanja tako da se možete udobno i samouvjereno kretati po danu. Jockey® Essentials nudi cjelodnevni komfor prilagođen vašoj svakodnevici-čineći da se svaki trenutak osjeća dobro. Bilo da ste na poslu ili se igrate, idete u teretanu ili se ušuškavate za miran san, ovi stilovi su izrađeni imajući na umu najvažnije elemente : udobnost, kondiciju i stil. Sa mekanim, rastezljivim tkaninama, izdržljivom konstrukcijom, detaljima dizajna koje volite i kvalitetom koji poznajete i očekujete od brenda kojem vjerujete, Jockey® Essentials se uvijek osjeća sjajno uz vašu kožu i stavlja vaš komfor na prvo mjesto, pomažući vam da izgledate—i osjećate—vaš najbolji. U Jockey, vaše zadovoljstvo je od najveće važnosti za nas. Kao i svi Jockey® proizvodi, Jockey® Essentials su dizajnirani da pruže udobnost, kvalitet i fit—sve podržane našom 100% garancijom zadovoljstva. Svakodnevno 360° slimming. Tkanina za upijanje pomaže vam da se osjećate hladno i suho. Comfy seamfree ® dizajn. Glatka, rastezljiva mikrovlakana.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.