• Novo
Vrhunski Kolumbijski oblikovatelj tijela za oblikovanje tijela za žene tange bodi Sculpt torzo otvor bez naramenica s kukicama sa silikonskom trakom bešavne Fajas Colombianas para mujeres adelgazar

Vrhunski Kolumbijski oblikovatelj tijela za oblikovanje tijela za žene tange bodi Sculpt torzo otvor bez

Stupnjevi:
KM 46.99

Iznos
Tova je dostupna

Izbjegavajte povratak! Niste sigurni za veličinu ili stil za oblikovanje tijela? Samo nas pitajte na 915-541-5623 ili sales@ - Fresh & Light sa srednjom visokom kompresijom Ovaj moćni, ali udobni tangi za oblikovanje tijela visokog struka sadrži sve što Vam je potrebno da vam pomogne da izgledate i osjećate se najbolje svaki dan. Dvostruki sloj mikrovlakana u predjelu abdomena pruža maksimalnu kontrolu, a ostaje mekan i gladak kako bi se spriječila nelagoda i iritacija. Tkanina je poboljšana Bio-kristalima, koji pomažu u smanjenju pojave celulita i poboljšaju elastičnost vaše kože. Silikonska traka na donjem dijelu grudi sprječava da se odjevni predmet kotrlja, a bešavna tehnologija zajedno sa tangama osigurava potpuno nevidljiv efekat ispod vaše odjeće, tako da niko nikada ne mora znati da ga nosite. Tvoja tajna je sigurna kod nas. Shapeager je predstavnik i marketer visokokvalitetnih, robnih marki odjevnih predmeta i proizvoda za oblikovanje tijela za potrošače u SAD-u. nudimo širok izbor proizvoda uključujući traperice, bluze, odjeću za oblikovanje oblika, oblikovatelj tijela, bodi, brifer za tijelo, cincher za struk, pojas, korse, korzet, fajas colombianas, fajas reductoras, fajas para adelgazar i predmete za njegu kože. Vrhunski Kolumbijski oblikovatelj tijela za oblikovanje tijela za žene tange bodi Sculpt torzo otvor bez naramenica s kukicama sa silikonskom trakom bešavne Fajas Colombianas para mujeres adelgazar. Bodi oblikuje torzo. Otvor za umetke bez naramenica sa kukama. sa bešavnom silikonskom trakom. Poliamid 78.6 pct / elastan 21.4 pct boje Nude, Crna 8040_lt_1744.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.