• Novo
Friends Friends Boy Boy Newbornica i baby Terry Čarape, plavo smeđe 16-komada, 0 mjeseci

Friends Friends Boy Boy Newbornica i baby Terry Čarape, plavo smeđe 16-komada, 0 mjeseci

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Friends LAVABLE Prijatelji novorođenčadi su udobne, ugodne i trendi čarape za bebe koje pripadaju svakoj malim nogama! Naše čarape su idealne za svakodnevno trošenje s mekom tkaninom koja je udobna na nogama vaše bebe. Naš stispektivni dizajn čini pravilno postavljenim i bez preljeva i dostupne su u veličinama od 0 do 12 mjeseci. Napravljen od super mekog pamučnog bogatih mješavina, naše čarape su sigurne i nježne na dječjim malim nožnim prstima i, ali izdržljive i mašine se prati za svakodnevnu upotrebu. Naš paket čarapa savršeni su set osnovnih materijala u jednom setu jednostavnog za kupovinu. Set uključuje osam koordiniranih tekstova novorođenih i beba. Napravljen mekom i udobnom tkaninom. Zabava, trendi čarapa za bebe sa slatkim bojama i uzorcima. Pristupačno, visokokvalitetno pakovanje vrijednosti. Mašina koja se može prati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Girls 'plivanje

KM 12.49

Ovaj set kupaćih kostimi za djevojke je odlična vrijednost U skupu su uključene dva različita vrha i jedno koordinacijsko dno, tako da ima dvije različite mogućnosti za njezine kupaći

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.