• Novo
Ne zezaj se sa mnom rođak je marinac Romper dječaci ili djevojčice beba Brisco marke NB

Ne zezaj se sa mnom rođak je marinac Romper dječaci ili djevojčice beba Brisco marke NB

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Možda želite više od jednog od ovih. Nemoj reći da te nismo upozorili! Svideće ti se ovo sjajno bodi za bebe. Željet ćete ovo ako volite svoje rođake. Odlično za svakodnevno nošenje. Veličina novorođenče : postignite savršeno uklapanje za svoju preslatku bebu sa našim novorođenčetom veličine, sa širinom oko torza/dužine 14,5" x 10,25", osiguravajući simpatičan i udoban izgled za vas mališane. Udobno za sve : doživite bezvremenski stil s našim ugrađenim krojem, dizajniranim sa zatvaračem za labavije krojenje koje odgovara i djevojčicama i dječacima. Ovaj uniseks odjevni predmet je nevjerovatno svestran. Jednostavna uputstva za njegu : održavanje zahtijeva minimalan napor uz naše praktične upute za njegu bez problema. Samo perite u mašini u hladnoj vodi, sušite u mašini na niskoj temperaturi i izbegavajte peglanje kako biste održali netaknuto stanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Henley Romper Bez Rukava

KM 5.89

Vašoj bebi će se svidjeti naš 100% organski pamučni kombinezon Super meka, super slatka! Lamaze kombinezoni su bez rukava i imaju prednje kopče i na unutrašnjem šavu za jednostavno uk

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.