• Novo
Gerber Razni Termo Kombinezoni Sa Dugim Rukavima

Gerber Razni Termo Kombinezoni Sa Dugim Rukavima

Stupnjevi:
KM 3.50

Iznos
Tova je dostupna

Zima ne odgovara ovim zgodnim toplim bodijima! Ova tri pakovanja termo kombinezona sa dugim rukavima napravljena su od udobne mešane pamučne termo tkanine koja će sigurno usrećiti vašeg mališana sve dok ga nosi! Proširivi izrez za rame u krilu čini ove bodije lakim za skidanje i skidanje, a donji držač za kopčanje postavljen je strateški više s prednje strane kako bi se promjene pelena činčile. Pomiješajte ih i uskladite s bebinim omiljenim pantalonama, kapicama i čarapama kako biste stvorili pripijene i preslatke odjevne kombinacije. Bodiji za kombinezone ovih dječaka lako se čiste koliko i zgodni! Jednostavno ih bacite u mašinu za pranje i sušenje veša kako bi dan veša bio što praktičniji. Vaše dijete će voljeti osjećaj termo tkanine kada je vrijeme hladnije, a vi ćete voljeti koliko dragocjeno izgleda! Ovaj 3-paket čini odličan poklon! uključuje tri Bodija za Onezije. 80% pamuk 20% poli termo. NB-24m .proširivi izrez ramena i viši prednji donji izrez za jednostavne promjene. uvezeno. perite u mašini / sušite u mašini za sušenje veša.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Henley Romper Bez Rukava

KM 5.89

Vašoj bebi će se svidjeti naš 100% organski pamučni kombinezon Super meka, super slatka! Lamaze kombinezoni su bez rukava i imaju prednje kopče i na unutrašnjem šavu za jednostavno uk

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.