• Novo
yolai nail maple leaves nail šljokice nepravilne boje nail art Savjeti za nokte dekoracija oči lice za kosu za odmor šminka uradi sam zanat nokat

yolai nail maple leaves nail šljokice nepravilne boje nail art Savjeti za nokte dekoracija oči lice za

Stupnjevi:
KM 12.60

Iznos
Tova je dostupna

Nail Maple Leaves Nail Sequins nepravilne boje Nail Art Savjeti za nokte dekoracija oči Face Body Hair Holiday Makeup DIY Craft Nail product selling point Naziv proizvoda : Nail Art Sequins Material : sequins Shelf život : tri godine kategorija proizvoda za nokte 100% nova i Visoka kvaliteta!Super kreativan za DIY entuzijaste, može se sigurno nanijeti na kožu. Također možete koristiti glitter primer za stvaranje vlastitog stila noktiju kako bi vaš sjaj trajao duže i lakše se uklanja vodom.Super jednostavna aplikacija nije pogodna samo za nokte, već je popularniji način da uskladite svoju šminku kako biste stvorili jedinstveni efekat sjaja i dodali drugačiji šarm vašoj šminki. Miješanje svjetlucavih boja i veličina čini mogućnosti ljepote beskrajnim, čineći vas privlačnom osobom za sve. Široko korišten vrlo pogodan za dijeljenje, festivale i mnoge eksperimente ljepote! Pripremite se za klupsku noć sa iskričavim suzama ili kapanjem pjenušavih lampica na jagodicama tokom praznične sezone kako biste odražavali vrhunce. Naš sjaj kose čini da najslađe sjajne pletenice izgledaju sjajno. Na tijelo nanesite malo na ključnu kost i ramena za super sjajan efekat, savršen za vjenčanja i večernje nošenje. Naši nokti se lako nanose na prirodne ili vještačke nokte.Proizvod sadrži : 1 kom šljokice za nokte YOLAI javorov list nokti šljokice nepravilne boje Nail Art Savjeti za nokte dekoracija oči lice tijelo kosa odmor Makeup DIY zanat nokat. 100% potpuno nov i visok kvalitet,svi napravljeni od vrhunskih materijala pružaju nevjerovatan osjećaj. Ne prolijevajte kosu i ne ozljeđujte kožu. Bez okrutnosti i Vegan-naši proizvodi se nikada ne testiraju na životinjama. Spol : Ženski. Godine : Odrasla Osoba.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.