• Novo
Klasična trubaca Solos

Klasična trubaca Solos

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

(Muzika minus jedan). Ovaj MMO album donosi vam široku grupu koncertnih komada za trubu sa klavirskom pratnjom iz virtuoza Alfred Lang. ITG pedagogija Editor Jean Moorehead Libs napisao je o ovom albumu : ".. bilo koji student koji studira na ovom snimku imat će obilje čvrstih ideja u vezi s tonom kvalitetom, interpretacijom i jednim od najnevjerovanijih aspekata rada važnosti Suradnički napor potreban između soliste i pratitelja. "uključuje prijedloge performansi gospodina Langa. Virtualna glavna klasa! Uključuje visokokvalitetnu ispisanu muzičku ocjenu i kompaktni disk koji sadrži kompletne performanse sa solistom; Zatim druga verzija sa pratnjom, minus vas, solista. Izvodi Alfred Lang, trubaca pratnja : Virginia Mitchell, klavir klasična truba (ostalo).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ispovijedi o heretiku

KM 7.00

Iskreno i eruditni memoir prednjeg čovjeka visoko priznati poljski teški metalni grupi Behemoth, jedan od globalnih metalnih scenskih prizora najobičniji i kontroverznici...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.