• Novo
Routledge Music Bibliografije: Alban Berg: Vodič za istraživanje i informacije

Routledge Music Bibliografije: Alban Berg: Vodič za istraživanje i informacije

Stupnjevi:
KM 77.00

Iznos
Tova je dostupna

Alban Berg : Treće izdanje, treće izdanje je napokon bibliografija koja ističe i prirodu primarnih izvora koji se odnose na kompozitor i opseg i značaj sekundarnih izvora koji se bave Bergom, njegovim kompozicijama i njegovom uticaju kao kompozitora. To je pouzdan, cjelovit i koristan resurs i početna točka za bilo koga - izvođača, učitelja, studenta ili naučnika - želeći da saznaju o Bergovoj životnoj radovi i kulturnom Milieuu. Treće izdanje ima 162 dodatne citate od objave drugog izdanja, mnogi nastali nakon isteka autorskih prava bergovih muzičkih i arhivskih radova 2005. Pojavile su se važne nove, primarne izvore informacija sa suprugom, a najposjetno su se pojavili primarni izvori informacija sa suprugom, Nedavno objavljeno u kritičkom izdanju u tri volumena (na njemačkom jeziku), kao i razmjenu slova s ​​Alma Mahler i Erich Kleiber, a kasnije prepisnike s Anton Webernom. Takođe je bilo značajno povećanje dostupnosti komercijalnih video zapisa Bergovo opera, wozzeck-a i lulu. Routledge Music Bibliografije : Alban Berg : Vodič za istraživanje i informacije (tvrdi uvez).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bijes protiv mašine

KM 2.00

(Gitaru zabilježene verzije) Usklađivanje folija sa 10 pjesama, uključujući : Bomb Track metak u glavi Znajte svog neprijatelja i više sve prepisane note za napomenu • ISBN : 9780

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.