• Novo
Anavia Happy Biserl ogrlica za rođendan, kratka za rođendan, Trinaestina rođendana za djevojčice, poklon za 13. gimertne poklone, teen rođendan - [ružičasta biserna + srebrna lanac]

Anavia Happy Biserl ogrlica za rođendan, kratka za rođendan, Trinaestina rođendana za djevojčice, poklon

Stupnjevi:
KM 19.98

Iznos
Tova je dostupna

✿ Happy 13. rođendanska kartica i biserni poklon nakita Ova nježna ogrlica za rođendan sadrži biser, visi s osjetljivih srebrni lanac Sterling. Proslavite značajnu vezu između vas i posebne mlade djevojke na njenom 13. rođendanu s ovim stilskim vrhunskim poklonima za ručno rađene nakit.Pearls predstavljaju ljubavnu vezu između vas i vaših najmilijih odnosa poput bisera jake, elastične i iridescentne bisera unutarnje ljuske i bisera stvorene unutar. To je prekrasna i jedinstvena ideja poklona da se tušira važnim ljudima u vašem životu sa slatkim poklon, privjesnicama : Prirodni biser, lanac : 925 srebrna, 18 K punjene upute za njegu Preporučujem vam da ne spremate Hemikalije (I.E. parfemi, losioni ili sprej za tijelo) na ogrlicu za očuvanje njegove dugovječnosti. Molimo slijedite ove savjete za očuvanje dugovječnosti ogrlice. Da bi se očistilo, najbolje je koristiti meku krpu od mikrovlakana za čišćenje nakita od mrljenja. Materijali : Privjesak : Prirodni biser, lanac : 925 srebra srebra, 18 K zlato napunjeno. Privjesak Veličina : 8 mm x 8 mm. Dužina lanca - 18 ". Ogrlica će biti upakovana sa karticom u poklon kutiji Anavia spremna za poklopcu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.