• Novo
Enciklopedija irskih i američkih melodija za fiddle

Enciklopedija irskih i američkih melodija za fiddle

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj svezak je zamišljen kao folija aranžmana iz repertoara radnog muzičara. Kao takav, postoji samo najmanje diskusija o tehničkim aspektima igranja. Studenti koji su se već bavili američkim stiliranim gitarom prst ili fingerstyle gitaru, što se prilično razlikuje od drugih vrsta gitare, bit će u prednost. Najlakši aranžmani ovdje su rano Intermediate nivo, dok drugi kraj skale uključuje komade koji mogu izazvati čak i profesionalca. Melospostavljanje unutar svakog odjeljka prikazane su općenito redoslijed poteškoće. Većina predstavljenih melodija su fiddle melodije, sa akulenom banjo melodijama i nekoliko pjesama, kao i melodije, koje su prvobitno igrali na drugim instrumentima kao što su harf, cijevi ili harmonika. Za gitaru je čak i malihnu broj. Uglavnom su razlike u pristupu melodijama ovdje povezane sa instrumentalnim izvorima. Sve su melodije predstavljene u notaciji i tabnošću. Uključuje pristup internetskom audio. Enciklopedija irskih i američkih fiddle melodija (meke korice).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Etudes prjha: nivo

KM 4.34

Melodična tehnika za sve klavirske metode Muzički etude nude dodatno tehničko iskustvo izvan popularnih knjiga (R) Studenti će uživati ​​u vježbanju tih etuda koliko vole igrati or

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.