• Novo
dmqupv zimski kaputi za muškarce topli muški jesen i zima Zip Casual Stand ovratnik Dugi rukav muški Kućni kaput ogrtač Crni 3x-veliki

dmqupv zimski kaputi za muškarce topli muški jesen i zima Zip Casual Stand ovratnik Dugi rukav muški Kućni

Stupnjevi:
KM 34.90

Iznos
Tova je dostupna

Zimski kaputi za muškarce topli muški jesen i zima sa patentnim zatvaračem ležerni stalak ovratnik Dugi rukav muški Kućni kaput Robesezona : ljeto,proljeće,jesen,zima. Spol : Muškarci. Materijal : pamuk, poylester. Vrsta uzorka : boja zemlje. Dužina Rukava : Nema. Ovratnik : Rever. Debljina : Standardna. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije vas !!!. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora. Dozvolite da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala (sva mjerenja u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča) ležeran dizajn prsluk jakna dizajnirana sa klasičnim redovnim Krojem, pojačanom kragnom, zatvaračem na dolje. Odjeća Prsluk Jaknu Može Biti Lako Za Matematiku Sa Pantalonama, Formalnim Pantalonama, Lanenim Pantalonama, Farmerkama I Šortsom. Odličan Izbor Za Svakodnevno Nošenje. Zatvarač. Premium Tkanina Muške Poliesterske Košulje Izrađene Od Visokog Kvaliteta Faric, Meke, Lagane I Prozračne, Održavaju Vas Hladnim I Opuštenim Cijelo Vrijeme. Savršeno Pogodan Za Sva Godišnja Doba.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.