• Novo
George Muška jakna i velika muška jakna, do veličine 5xl

George Muška jakna i velika muška jakna, do veličine 5xl

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Kad u zračnom dohvatu ima hladnoću za ovaj zgodni sloj iz Georgea. Ostali bomber jakna je lagana i elegantna sa zipnim prednjim i puno džepova kako bi vam pomogli da se vaše osnovne osnove organiziraju i vaše ruke toplo. Isključivo na. Materijal : 100% najlon; Ispunite i obloge : 100% poliester. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Veličina : Model je 6'1 "i nosi veličinu M. Fit : polupredljena. Težina : lagana. Ogrlica : rebrasta zatvarača sa kopčenim sankama. Dugi sa rebrastim manšetama. Džepovi : jedan sasparen i dva džepa sa zatvaračem. Značajke : prekrivene; rebrasti rub. Muška jakna od prekrivene bomber iz Georgea.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ace pucanj prsluk

KM 0.67

Potpuno moderan izgled idealan za timski strijelci Ace pucaj ima moderniji izgled i osećaj i dizajniran je sa prostorom za vaš naziv snimanja na prednjem i stražnjoj strani Belows školjk

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.