• Novo
George muški i veliki muški džemper od flisa, veličine do 5XL

George muški i veliki muški džemper od flisa, veličine do 5XL

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Zakopčajte se u ugodnom stilu. Ovaj džemper od flisa od Georgea, sa mekanom podstavom od faux sherpa, udoban je dodatak vašoj garderobi i kolekciji vanjske odjeće sa zgodnim slojem za grijanje dok izgledate hladno. Prednji džepovi na ovoj muškoj jakni savršeni su za sakrivanje vaših stvari gdje god da krenete i lako prelažete preko omiljenih majica ili košulja na dugmad. Isključivo na . Materijal : 100% Poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 6 ' 1 " i nosi veličinu M. Fit : polu-opremljen. Ovratnik : stalak ovratnik. Zatvaranje : prednji zip zatvaranje. Rukavi : Dugi. Džepovi : 1 džep na prsima; 2 prednja džepa sa patentnim zatvaračem. Karakteristike : dizajn džempera od flisa sa vezanom faux sherpom. Muški džemper od flisa od Georgea.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pro akcijska jakna

KM 2.33

Prednosti lagane kaiševine Frogg Toggs dostupne su u najpopularnijim maskirnim uzorcima Napredni dizajn materijala CLASSIC50 dodaje trajnost, 100% vodootporna dubina i još važnije, mekšu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.