• Novo
Pandora Rose United Regal Hearts Ring Veličina 8. 187685-58

Pandora Rose United Regal Hearts Ring Veličina 8. 187685-58

Stupnjevi:
KM 240.49

Iznos
Tova je dostupna

Pandora Rose United Regal Hearts Ring Veličina 8.5 187685-58. Metal : pozlaćena ruža. Boja : Rose Gold Tone. Veličina prstena : 8.5. Oblik : okruglo. Vrsta predmeta : prstenovi. Zlatni prsten ruže sa dva isprepletena srca dijele krunu da simboliziraju nikad završetak ljubavi i odanosti. Važne informacije o garanciji : Imajte na umu da prodavač pruža vlastitu garanciju za proizvode koje prodaje prodavac; Garancija proizvođača ne može se odnositi na proizvode kupljene od ovog prodavca. Za dodatna pitanja ili informacije vezane za garanciju, molimo kontaktirajte nas direktno. Pandora Rose United Regal Hearts Ring Veličina 8.5 187685-58.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Polirani pojas od titana

KM 3.00

Savremeni vjenčani opseg klasika sa elegantnim izgledom i vrhunskom izdržljivošću Fashied formi TITANIJ Ovaj opseg širine 6 mm ima veličinu prsta 9 Naglasite svoj sofisticirani stil sa

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.