• Novo
Muški Nerđajući čelik i crni IP Hammered Finish Band-muški prsten

Muški Nerđajući čelik i crni IP Hammered Finish Band-muški prsten

Stupnjevi:
KM 17.50

Iznos
Tova je dostupna

Podignite svoj stil na novi nivo sa ovim podebljanim nehrđajućim čelikom i crnim IP čekićem. Ovaj muški modni bend dostiže nove nivoe svojim zamršenim dizajnom i detaljima zbog kojih je nemoguće prestati gledati. Njegova dvobojna šema boja lako se koordinira u bilo kojoj garderobi. Središnji pojas je srebrnog tona sa zakucanim detaljima koji difundiraju meki reflektirajući sjaj i vijčan je čeličnim zakovicama i crnim IP rubom. Ovaj multi-finiš upada u oči i u trendu. Naša muška IP traka od nerđajućeg čelika i crne boje je izdržljiva i otporna na tamnjenje i čini promišljen poklon za prijatelje i najmilije. Muški nerđajući čelik i crni IP hammered finiš bend. Hammered finiš; meki difuzni sjaj; teksturirani izgled. Visoke Poljske crne IP ivice; akcenti čelične zakovice srebrnog tona; muški dizajn. Izdržljiva modna traka od nerđajućeg čelika; hipoalergeni; nereaktivni; siguran za nošenje na osetljivoj koži.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Polirani pojas od titana

KM 8.99

Ovaj užas koji se ne može izlaziti iz stila Izrađen od titanijuma sa brušenim finišom za mat sjaj, ovaj 8 mm široki rub pojas će bez napora gel sa vašim svakodnevnim ruhom Ovaj impre

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.