• Novo
Podesive nosače za nogavice kajaka Pedale Pedale Peške za stopala kajaka kajaka za kontrolu prava

Podesive nosače za nogavice kajaka Pedale Pedale Peške za stopala kajaka kajaka za kontrolu prava

Stupnjevi:
KM 53.31

Iznos
Tova je dostupna

Podesive nosače za nogavice kajaka pedale pedale Pegs pegs kajaka za noge za kontrolu smjera : . Najlonska konstrukcija je vrlo izdržljiva i neće hrđati. Prilagodite položaj papučice povlačenjem naprijed-natrag. Navojne rupe za jednostavnu instalaciju . "L " Označavanje za lijevu papučicu, "R " oznaka za desnu papučicu .. Specifikacija : . Materijal : najlon. Dužina : 56,5 cm / 22,2 in. Težina : cca. 1,07 kg / 2,4 lb. Lista paketa : . 1 * set nosača kajaka za noga za noge najlon je vrlo izdržljivo i neće hrđati . ostavite da se postigne efekt promjene smjera. Kontrola vašeg kajaka u vjetrovitim ili turbulentnim uvjetima. Tvoje noge . Flip ručice prema gore za podešavanje položaja papučice povlačenjem naprijed i nazad.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Perko Hatch podešavanje

KM 3.00

Perko je član Američkog vijeća broda i jahti, Inc Perko proizvodi imaju različite certifikate i akreditacije iz obalne straže Sjedinjenih Država, ANAB (ISO9001 : 2008 certificiran)...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.