• Novo
Attwood Cisterna za gorivo Ventil za 90 stupnjeva za 5 8

Attwood Cisterna za gorivo Ventil za 90 stupnjeva za 5 8

Stupnjevi:
KM 25.00

Iznos
Tova je dostupna

Ovi ventilati pomažu u sprečavanju vode da uđe u rezervoar za gorivo, ali dopustite da se zrak slobodno otvara tokom normalnih morskih uvjeta i pranja. Ovo eliminira potrebu za anti-sifonskom petljom u otvoru za odvod. Susreo se s ABYC standardom. Instalira se lako i trajno. Izrađena od crne plastike koja se usporava na plamen s izborom crne bijele ili nehrđajućeg čelika otvora / poklopca. MFG # 16711167118 Attwood Standardni nosač goriva za 5/8 ", crijevo bijelo : ovi ventilabi pomažu u sprečavanju vode da uđe u rezervoar za gorivo, a da se zrak oslobodi, tokom normalnih morskih uvjeta i pranja. Ovo Eliminira potrebu za anti-sifonskom petljom. Ispunjava ABYC standarde. Instalira se lako i trajno. Izrađena od crne plastike plamene sa izborom od otvora / poklopca od nehrđajućeg čelika / poklopca od nehrđajućeg čelika.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Perko Hatch podešavanje

KM 3.00

Perko je član Američkog vijeća broda i jahti, Inc Perko proizvodi imaju različite certifikate i akreditacije iz obalne straže Sjedinjenih Država, ANAB (ISO9001 : 2008 certificiran)...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.