• Novo
Henmomu vanbrodski motorni motorni linijski adapter motornog motora cijev za gorivo cijev za cijev za gorivo, vanbrodska linija goriva

Henmomu vanbrodski motorni motorni linijski adapter motornog motora cijev za gorivo cijev za cijev za

Stupnjevi:
KM 25.00

Iznos
Tova je dostupna

Značajka : 1. Priključci za cijev za gorivo izrađeni su od visokokvalitetnog aluminija i ABS materijala.2. Pomozite vam da brzo povežite liniju goriva vanbrodske, vrlo zgodne i jednostavne za rad.3. Jednostavan za instaliranje i rastavljanje, prikladnije za upotrebu, pogodno za vanbrodski motor.4. Pažljivo zavarivanje, precizan položaj rupa, kompletne funkcije, snažne performanse, vrlo stabilne.5. Izvrsna izrada, lagana i praktična, prenosiva i lagana, ne preuzme ne opterećenje. Specifikacija : Vrsta predmeta : vanbrodska linija za gorivo Spojitalac : aluminijum + apsolor : as Plicwewweight Weight : cca. 39.0g / 1.4ozpackage Popis : 1 x vanbrodski konektor za gorivo i rastavljanje, prikladniji za upotrebu, pogodan za vanbrodski motor . Izvrsna izrada, lagana i praktična, prenosiva i lagana, ne prenosim ne opterećuju . Pomozite da se brzo povežite Linija za gorivo vanbrodska, vrlo zgodna i jednostavna za rad.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.