• Novo
Crocowalk Womens Strappy Sandal Stiletto Dress Shoes Cipele Remen Za Gležanj Sandale S Visokom Potpeticom Ženske Potpetice Comfort Party Khaki 8

Crocowalk Womens Strappy Sandal Stiletto Dress Shoes Cipele Remen Za Gležanj Sandale S Visokom Potpeticom

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Žene, Žene, dame, dama, Female Style : sandale na visoku petu, sandale, sandale na štikli, sandale na Potpeticu tip uzorka : jednobojna boja : Crna, Bijela, Crvena, Srebrna, šampanjac, siva, kaki (opcionalno)veličina : US 5, US 5.5, US 6, us 6.5, US 7, US 7.5, US 8(slijedite tabelu veličina za odabir) Gornji materijal : PUOutsole materijal : Tip gumbe : Stiletto Fastening : Buckle Toe Tip : OPEN Toetube visina : Low sezona : ljetne situacije : nemaran, putovanje, odmor, zabava, dnevno, odmor za odmor : 1. Ženske sandale na štiklama imaju gornji dio PU kaiša sa šarenim klinovima preko kaiša, lagani gumeni đon.2. Elegantna sandala sa štiklama sa štiklama sa štiklama, otvorenim vrhom, remenom za gležanj i jedinstvenim vampom.3. Stiletto i visoka potpetica : ove ženske sandale sa visokim potpeticama mogu savršeno pokazati vaš seksi i figuru, izdužiti vam noge i lako ljuljati svaku haljinu, farmerke ili suknju!4. Savršeno za zabavu, posao, Datum, vjenčanje, veče, putovanja, dnevne ili druge posebne prilike.Sadržaj paketa : 1 par Stiletto sandala za žene (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1 inča=2,54 cm) dizajn : sa trakom vamp sa šarenim klincima preko trake, otvorenim vrhom i kopčom za gležanj dizajn, ženske cipele u modnom stilu, praktične i jednostavne za uparivanje. Štikla sa štiklama : visina : 11 cm / 4,33 inča. Seksi sandale na stiletto. Savršena visina pete za izradu modnog outfita naprijed, a da je i dalje dovoljno udobna za nošenje danju ili noću. Šarmantni i seksi elementi : ove sandale na visoku petu sa seksi remenom za gležanj i vampom za remen učiniće Vas drugačijim od drugih. Svi elementi su spremni da izgledate privlačnije. Stabilno i izdržljivo : sa gumenim đonom, ove otvorene pete imaju dobre protuklizne i nosive performanse koje vam omogućavaju da napravite svaki korak sa samopouzdanjem i graciozno plešete. Prilike : sandale na visoku petu čine da izgledate moderno i elegantno, savršeno za vjenčanje, zabavu, haljinu, koktel, kupovinu, putovanja, odmor.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.