• Novo
Oucaili Ženske Visoke Potpetice Sa Šiljastim Štiklama Fau Suede D'orsay Pumpe Lagan Slip On Dress Shoes Ladies Black 6.5

Oucaili Ženske Visoke Potpetice Sa Šiljastim Štiklama Fau Suede D'orsay Pumpe Lagan Slip On Dress Shoes

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Žene, Žene, dame, dama, Ženastil : žene štikle, cipele za haljine, pumpe, pumpe na visoku petu, pumpe za haljine, vjenčane cipele, D'orsay pumpe tip uzorka : jednobojna boja : crvena, zelena, crna, ružičasta, kaki, narandžasta veličina : US 5, US 5.5, US 6, us 6.5, US 7, US 7.5, US 8 (slijedite tabelu veličina za odabir) Gornji materijal : Fuax Suedeoutsole materijal : gumica tip : Stiletto Fastening : slip Ontoe tip : šiljasta cijev visina : niska sezona : proljeće, Ljeto, Jesen, Zimnica : Ležerne prilike, Radna kancelarija, kupovina, druženje, svakodnevno, zatvoreno, na otvorenom, karakteristike za odmor : 1. Štikle sa štiklama : elegantne cipele za žene imaju štikle sa štiklama, mogu savršeno pokazati vašu seksi i figuru.2. Udoban i zgodan : savršen dizajn slip-on-a olakšava vam obuću i skidanje, a udoban nagib je veoma pogodan za svakodnevno hodanje.3. Moderan dizajn : predivne D'orsay pumpe sa šiljastim vrhom izgledaju jednostavno elegantno. Začinite svoj izgled i hodajte sa stilom i samopouzdanjem! 4. Najbolji izbor : takav par ženskih potpetica nije samo modni must-have za moderne ormare, već i savršen poklon za ljubavnike, porodicu i prijatelje.5. Svestrano : uz udobnost i modni dizajn, visoke potpetice mogu se primijeniti na svaku priliku u svakodnevnom životu, kao što su vjenčanja, zabave, posao, plesovi, dobrotvorni balovi, crkve, mature, uredi, posao, događaji za večeru, izlasci, kokteli, noćni klubovi, kuće i tako dalje.Sadržaj paketa : 1 pumpe za žene u paru (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1inch=2,54 cm) Materijal : ove gornje cipele za pumpe izrađene su od mekanog vještačkog antilop materijala, glatke i udobne. Cipele za haljine su lagane i fleksibilne cipele sa elegantnim, elegantnim i izuzetnim izgledom. Karakteristike : ove štikle za žene sa vitkom siluetom sa seksi šiljastim vrhom i štikle sa štiklama daju vam nekoliko centimetara pojačanje vašeg okvira i izdužuju noge za eleganciju svakim korakom. Stabilna peta : 10,5 cm/4,13 inča visoka peta, za stvaranje stabilne pete, sa udobnim dizajnom pete, udoban za nošenje bez zamaranja stopala, protuklizni đon sa odličnom vučom i prianjanjem poboljšava vašu stabilnost. Comfort : ove udobne visoke potpetice Dizajnirane sa ugodnom za kožu i udobnom podstavom, savršeno se slažu sa vašim nogama, udobnim i sigurnim iskustvom nošenja za cijeli dan. Prilika : pumpe sa visokom potpeticom savršeni su pratioci ili žene, svestrane za vrste odjevnih kombinacija, možete prisustvovati bilo kojoj prilici, kao što su Datum, vjenčanje, zabava, veče, Bal i tako dalje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.