• Novo
Bellella Ženske Pumpe Navlače Se Na Cipele Sa Štiklama Na Štiklu Cipele Sa Potpeticom Comfort Visoke Potpetice Party Work Green 7.5

Bellella Ženske Pumpe Navlače Se Na Cipele Sa Štiklama Na Štiklu Cipele Sa Potpeticom Comfort Visoke Potpetice

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Žene, Žene, dame, dama, Ženastil : žene štikle, cipele, pumpe, visoka potpetica tip : jednobojna boja : žuta, crvena, crna, zelena, crna, ljubičasta, ružičasta, tamnocrvena, siva (opcionalno)veličina : US 4.5, US 5, US 5.5, US 6.5, US 7, US 7.5, US 8, US 8.5, US 9 (slijedite tabelu veličina za odabir molimo) Gornji materijal : Faux Suede Outsole materijal : Rubber Heel tip : Stilettofastening : slip Ontoe tip : šiljasta visina cijevi : niska sezona : proljeće, Ljeto, Jesen, Zimasezone : ležerno, Radna kancelarija, kupovina, druženje, svakodnevno, zatvoreno, na otvorenom, karakteristike za odmor : 1.Visina pete : seksi visoka potpetica za žene ima štikle, može savršeno pokazati vašu seksi i figuru2.Udobne i izdržljive : naše zatvorene pumpe sa potpeticom su sa podstavom pogodnom za kožu koja pruža cjelodnevno udobno hodanje. Pored toga, izdržljiv gumeni đon osigurava sigurno hodanje i ne-slip3.Moderan dizajn : neka bude jednostavno sa cipelama sa pumpom sa šiljastim vrhom, dizajniranim u jednobojnom šik stilu. Par pumpi su najklasičniji dizajn, ali nikada ne izlaze iz mode i sigurno će okrenuti glave gdje god da krenete.4.Najbolji izbor : takav par ženskih visokih potpetica nije samo modni must-have za moderne ormare, već i savršen poklon za ljubavnike, porodicu i prijatelje.Sadržaj paketa : 1 par štikle (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0.39 inča, 1inch=2.54 cm) Materijal : ove gornje pumpe za petu izrađene su od mekanog vještačkog antilop materijala, glatke i udobne, lagane su i fleksibilne cipele elegantnog, elegantnog i izuzetnog izgleda. Karakteristike : ove štikle za žene sa vitkom siluetom sa seksi šiljastim vrhom i štikle sa štiklama daju vam nekoliko centimetara pojačanje vašeg okvira i izdužuju noge za eleganciju svakim korakom. Stabilna peta : peta visoka 9 cm/3,54 inča, za stvaranje stabilne pete, sa udobnim dizajnom pete, udobna za nošenje bez zamaranja stopala, bez stresa za hodanje, kupovinu i rad. Comfort : ove udobne štikle sa visokom potpeticom Dizajnirane sa podstavom prijatnom za kožu i udobnom podstavom, potplatom otpornim na klizanje za postojane i sigurne korake idealno bi mogle donijeti vaše povjerenje u svaki korak kada stojite u njima bilo gdje. Prilika : ove štikle sa potpeticom idealne za posao, zabavu, vožnju, kupovinu, šetnju, svakodnevno nošenje, Ležerne prilike i kao poklon.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.