• Novo
Tenk za izrez Juniors Scoop izrez

Tenk za izrez Juniors Scoop izrez

Stupnjevi:
KM 10.99

Iznos
Tova je dostupna

Umorni ste od nošenja iste stare ravnice, dosadan rezervoar koji ste zauvijek imali? Stresite stvari s ovim nemačkim rezervoarom od juniorskog izretka Nema granica. Odlikuje se progoni i živim printom inspirisanim dia de los muertos (dan mrtvih), godišnjim događajem koji slavi i odaje počast članovima porodice i prijatelje koji su preminuli. U međuvremenu, isprobani detalji poput dizajna bez rukava i lagane težine ovog komada pomoći će vam da ostanete cool i suvi kada se uhvate u vrućini trenutka. Ovo nema graničnih juniorskih izreza za izrez iz kašike iz kategorije izreza se također izrađuje iz meke mješavine poliestera i spandeksa za udobnost. Nema granica JUNIORSKI DRŽAVNI DRŽAVNI DRŽAVNI DRŽINI REZER : 92% poliester, 8% Spandex. Bez rukava. Spremnik. Štampano. Lagana. Izrez za scoop. Dostupno u lobanji. Isključite iznutra, stroj operite hladno poput boja, samo ne-hlor izbjeljivač po potrebi, suhim, srednje gvožđe, ne poglavite otisak / motiv.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nema granica NB CAMI TOP

KM 1.00

NO granice juniore čipke čipke cami su svestran sa bilo kojim odjećom u vašem ormaru Par sa omiljenom jaknom, vrhu ili dnom Ova udobna 2 komada sadrži učvršćene obloge, podesive trak

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.