• Novo
Nema graničnih bajorskih rezervoara za izrez

Nema graničnih bajorskih rezervoara za izrez

Stupnjevi:
KM 10.99

Iznos
Tova je dostupna

Zaliranje svakodnevnih osnova sa ovim granicama tenkovskim vrhovima! Dostupno u raznim čvrstim bojama i zabavnim otiscima, možete se lako miješati i podudarati sa svojim omiljenim dodacima i dno da biste stvorili svoj jedinstveni izgled. Nosite ih pod modernim jakne ili ih sloj sa udobnim, preveliziranim džemperima. Isključivo na. Materijal : 92% poliester / 8% spandex. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. FIT : Opremljen. Izrez : izrez sa škipama. Zatvaranje : pulover stil. Rukavi : bez rukava. Džepovi : Nema. Značajke : čvrste boje ili alover otisak. Spremnici za izrez za žene za žene iz nema granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nema granica NB CAMI TOP

KM 1.00

NO granice juniore čipke čipke cami su svestran sa bilo kojim odjećom u vašem ormaru Par sa omiljenom jaknom, vrhu ili dnom Ova udobna 2 komada sadrži učvršćene obloge, podesive trak

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.