• Novo
Nema granica Juniorsovo ramenima i vrh ramenih, dvodijelni set

Nema granica Juniorsovo ramenima i vrh ramenih, dvodijelni set

Stupnjevi:
KM 8.99

Iznos
Tova je dostupna

Ostanite na trendu bez granica ramenima i tenk gornjeg dvodijelnog seta. Ovaj stil sadrži prugasti ramenu s dugim rukavima s odgovarajućim prugastim rezervoarom, sve rebrastim za udobnost i stil. Dostupno u različitim uzorcima zabavnih pruga, ovaj set sigurno je jedan od vaših novih omiljenih komada. Uparite ovaj set sa omiljenim trapericama ili suknji i svježim udarcima za izgled koji ne možemo dobiti dovoljno! Isključivo na. Materijal : 80% Rayon / 20% poliester. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Veličina : Model je 5'10 '' i veličine nošenja S. Set uključuje : 1 slemnik i 1 vrh rezervoara. Značajke spremnika : Stil pulover; izrez; bez rukava; Alover pruge sa rebrastim tkaninom. Značajke sleganja : Stil pulover; Crewneck; dugi rukavi; Alover Stripe Print sa rebrastim tkaninom. Spremni rameni i tenkov set za žene iz nema granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nema granica NB CAMI TOP

KM 1.00

NO granice juniore čipke čipke cami su svestran sa bilo kojim odjećom u vašem ormaru Par sa omiljenom jaknom, vrhu ili dnom Ova udobna 2 komada sadrži učvršćene obloge, podesive trak

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.