• Novo
GiliGiliso ženski vrhovi ženski Božićni Print okrugli vratni džemper labava bluza Duks bez kapuljača Ležerna jesenja trgovina

GiliGiliso ženski vrhovi ženski Božićni Print okrugli vratni džemper labava bluza Duks bez kapuljača Ležerna

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Ženski vrhovi Božićni Print okrugli vrat džemper labava bluza dukserica bez kapuljača : dizajn okruglog vrata je labav i udoban, a tkanina je prozračna. Slatka i smiješna Božić print Za poklon za svoj. Uparite ga sa farmerkama i nosite sami ili sa jaknom. Može se nositi za svakodnevno nošenje, zabave i ured. Možete odabrati veličinu koja vam odgovara, ako želite labaviji efekat, preporučuje se da kupite veličinu naviše. Materijal : poliesterekazija : svakodnevno, Prikaži kućište, žurka metoda pranja : mašinsko pranje sezona : proljeće,ljeto, veličina : prava veličinaimajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog i ekrana.Sadržaj paketa : 1 kom žene topsizesize.USUKEUBust Length Shoulder na sleeve Neck XLX-Large101440118cm/46.46"73cm/28.74"72cm / 28.35" 61cm / 24.02 " veličina : XLSize. : X-Large US : 10uk : 14eu : 40 Bust : 118cm/46.46"dužina : 73cm/28.74"rame na rukav : 72cm/28.35"vrat : 61cm/24.02" Gili Giliso žene Tops dame Božić Print okrugli vrat džemper labave bluze kapuljača Duks Casual jesen Shop. Materijal : Poliester ,lagan, mekan i prozračan,drži vas toplim u jesen i zimu. Dizajn : pulover ženska dukserica, spuštena kragna, blago rastezljiva,džemper dugih rukava,jesenska odjeća za žene,modni i casual stil,debela je i zaista meka iznutra, standardne veličine, dukserica koja ide uz sve. Dizajn : i individualnost i vitalnost, čine vas elegantnim i modernim. Klasični vrat i dizajn su prijateljski za svaki tip tijela. Utakmica : ova slatka dukserica za žene je savršen komad za vašu garderobu, uparite je sa farmerkama, helankama, šortsom, uskim farmerkama, sve boje su se lako dotjerale. Neophodan za svaku modnu ženu ili djevojku. Neophodna ženska dukserica u vašoj garderobi. Prilika : shrit za vrat ženske posade može se nositi na sastancima, putovanjima, fitnesu, jogi, poslu, zabavama, školi, kući,svakodnevnom nošenju,za jesen i zimu,Božić, Dan zahvalnosti i druge praznike. Održavanje : ručno pranje u nježnoj hladnoj vodi/ pranje u mašini u vrećici za veš/ pranje odvojeno u boji/ ne izbjeljivati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.