• Novo
zuwimk Duks za žene u trendu, ženske prevelike dukserice dugih rukava pulover dukserica za vrat Casual dukserica Crna, L

zuwimk Duks za žene u trendu, ženske prevelike dukserice dugih rukava pulover dukserica za vrat Casual

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Ženska Dukserica Sa Punim Patentnim Zatvaračem Crewneck Labava Kapuljača Casual Dugi Rukav Pulover Tops Uznemireni Puloverisezona : Jesen,Zima,Proljeće. Spol : Žene. Prilika : Dnevno,Nemaran,Sport. Materijal : 35% Pamuk,65% Poliester. Tip Uzorka : Print. Stil : Nemaran. Dužina rukava : Dugi rukav. Ovratnik : okrugli vrat. Fit : Odgovara ture po veličini. Debljina : Standardna. Kako oprati : ručno pranje hladno, objesite ili osušite linijom. Šta dobijate : 1 * ženska dukserica Crewneck dukserica je od visokokvalitetne mješavine pamuka i poliestera,ultra meka,sa rastezljivim aktivnim materijalom,vrlo nosiva koja odlično stoji uz kožu.Pogodno Za Sve Vrste Tijela.Ova Dukserica Za Ramena Neizostavan Je Modni Predmet U Ženskoj Garderobi. Pulover vrhovi su labavi, odlično pristaje.Dugi rukav,vrat za posadu,spušteno rame,ležeran, relax Fit.Ova dukserica sa elastičnim dizajnom manžetne, jednostavnog dizajna čini da izgledate elegantnije. Kao osnovni pulover Top, možete se vrlo lako obući uz Skinny Yoga helanke/PU nogavice,farmerke/kratke hlače visokog struka, čizme itd.Savršeno Za Nanošenje Kardiganom Kada Se Osjećate Malo Prohladno.Šta god da kolokaciju sa,novi izgled će se desiti. Labava jesenja Crop dukserica lepa za svakodnevni život, nošenje Ležernih pulovera za zagrevanje u dnevnoj sobi,Izlazak napolje,odlazak u kancelariju,odlazak na odmor sa porodicom, kupovina sa prijateljima i festivali rok muzike su dovoljno pogodni. Ručno Pranje Ili Nežno Pranje U Mašini U Hladnoj Vodi,Okačite Ili Osušite Na Liniji,Ne Izbeljujte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.