• Novo
Ženske Ženske Dugmad Sa Patentnim Zatvaračem Dugi Rukavi Labava Šifonska Košulja Odjeća Komforna Boja Trendi Udobne Dukseve Pulovera Plus Veličine

Ženske Ženske Dugmad Sa Patentnim Zatvaračem Dugi Rukavi Labava Šifonska Košulja Odjeća Komforna Boja

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

O ovoj stavci. 【FEATURE】 : elegantan ležerni pulover sa dugim rukavima.Udoban i udoban pulover izrađen je od visokokvalitetne tkanine, udoban, prijatan za kožu i bez ikakvih iritacija za kožu, mekan na dodir i nošenje pogodan je za većinu figura maksimalno. . 【Materijal】 : poliester,pamuk, Spandex.Elastičnost je veoma dobra. Gotovo se može potpuno oporaviti, može zadržati prvobitno stanje dugo vremena i može izbjeći iritaciju bora na odjeći; površina tkanine je glatka, a kontakt sa kožom je gladak i udoban. . 【Kolokacija】 : udoban pulover dobro se slaže sa farmerkama,helankama,štiklama ili čizmama, učinit će da izgledate nevjerovatno dok vam je udobno.Pogodno za različite oblike tijela. 【Prilika】 : za aktivnosti na otvorenom, casual,posao,dom,kupovinu ili drugi svakodnevni život, ovaj top je prilično dobar izbor.Možete ga nositi sami u proljeće i jesen, ili sa toplim sakoom po hladnoj zimi. Dobar Kvalitet, Napravljen Od Udobnog, Prijatnog Za Kožu, Prozračnog Materijala Koji Vam Daje Prijatan Osećaj Sve Vreme. Pogodno Za Proljeće, Jesen, Zimu. Može Savršeno Kombinovati Sa Raznim Odjevnim Predmetima Za Izradu Svih Vrsta Stilova. Odjeća.Kao Tanke Farmerke,Traper Jaknu,Suknje,Čizme, Sandale I Tako Dalje. Ležerni uski pulover savršen je za Ležerne prilike, svakodnevno, školu, posao, zabavu i svakodnevni život u svim prilikama. Od poliestera, pamuka, spandeksa. Dobra elastičnost, meka i udobna, prijatna za kožu. Ovaj modni pulover biće moderan trend u jesen i zimu. Klasični stil opuštenog kroja može sakriti vaš mali trbuščić dok odgovara većini figura.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.