• Novo
Nuloom strojno obavljene obalne prostirke grada

Nuloom strojno obavljene obalne prostirke grada

Stupnjevi:
KM 53.44

Iznos
Tova je dostupna

Savršeno za svaku igraonicu, ova tepih sa niskim pileom ima živu sliku grada u blizini da zabavi vaše dijete. Nuloom strojno obavljene obalne gradske površine : strojno napravljeno. Visina hrpe : 12 mm. 100 posto polipropilena. Nema garancije. Spot očistite blagim deterdžentom i vodom. Napominjemo : Digitalne slike i dimenzije proizvoda na našoj web stranici su što precizniji. Zbog razlika u kompjuterskim monitorima, neke boje prostiranja mogu se malo razlikovati. Duljine i širine mogu se razlikovati od objavljenih dimenzija. Dajemo sve od sebe da vam pružimo tačno merenje, ali molim vas da se savetuje da neka varijacija postoji. Obrasci mogu se malo razlikovati prema odabranom obliku i veličini.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3a Flokati Red 6

KM 0.33

Postoji samo jedan pravi flokati, a danas je još uvijek Flokati jedan od rijetkih proizvoda napravljen na isti način i na istom mjestu kao i stoljećima Ruka tkana u Grčkoj od 100% novoze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.