• Novo
Mason Brooks Cressida CA60A Baltic Siva marokanska tribalna ručica sive površine, 8'0 x10'0

Mason Brooks Cressida CA60A Baltic Siva marokanska tribalna ručica sive površine, 8'0 x10'0

Stupnjevi:
KM 22.34

Iznos
Tova je dostupna

Ležerna ipak sofisticirana baltička siva tepih prekrasno mjeri elemente na jugozapadu nadahnute sa bezvremenim stilom. Sadrži besprijekornu liniju slojevljena među privlačnim raznim raznim uzorcima AZTEC-a nadahnuta. Razigrani motif dizajnirani oko dvostrukih dijamantskih medaljona nude prekrasan kontrast protiv simetrične linije, dok se prigušena paleta boja dimnog i van-bijele boje s popovima narančastom čini ovu prostirku kao što se vizualno udara. Može se elegantno upariti s nekoliko stilova u dekoru, poput tamnih kože, pepelog šume ili drugih funky uzoraka. Uvođenje eklektičnog niza prostirki iz područja koje pruža prekrasan bilans modernih geometrijskih obrazaca i savremenih apstraktnih dizajna, naša CElestia kolekcija mjeri ležerna sofisticiranost sa sanjačkom paletom u boji koji se pohvaluju raznim eteričnim nijansama i nijansama. Prozračno i vedro, ove moderne prostirke u prostoru pomažu se otvorenijim i elegantnim, koji ove izjave shvaćaju savršen izbor za studio apartman ili spavaću sobu. izdržljivost i udobnost. Stručno dizajniran i izrađen od 100% recikliranog poliestera, svaki prostirka u ovoj kolekciji je etički otporna na mrlje i ultra pliša. Svako vlakno se na raspolaganju, okrivljujući drevne tehnike tkanja, stvarajući visoko funkcionalan prostirki koji će zasigurno starosneti s vašim domom. Korištenje zemljane palete boje kreme, bjelore, sive, plave boje, sa nekim popovima narančastog i crvenog, prigušeni tonovi su potaknuti suptilnim visokim izgledom koji dodaju dodir od starog svjetskog karaktera. Ljepota ove kolekcije leži ne samo u njenom upečatljivom vizualnom estetiku, već i u svojoj prilagodbi. Ove prostirke savršeno se pojavljuju s naglaskom drvenom ili kožnom namještajem, kao i druge elemente dolje-zemlja, poput velikih listovnih biljaka i jastuka od bacanja od antilop.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nuloom Quincy prostirki

KM 35.32

Na Nuloom, vjerujemo da podne obloge i umjetnost ne bi trebali međusobno isključiti Osnovana sa željom da prekine pravila onoga što se očekuje od područja područja, Nuloom je stvoren

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.