• Novo
Megaware Keel Guard Keel zaštitnik - odgovara ft. - Ft. Brod - crna

Megaware Keel Guard Keel zaštitnik - odgovara ft. - Ft. Brod - crna

Stupnjevi:
KM 37.59

Iznos
Tova je dostupna

-Protekao vaše brodove završi u minutima - štiti od abrazije i skupih popravaka nikad više ne ogreboti! Ovo patentirano, jednostavno primijeni megaware Keel Guard Keel zaštitnik kobilice pruža stalni međuspremnik između stjenovitih, pješčanih obala i vaših brodica vrijedan završetak, držeći kontaminante da se grickaju na trupcu. To je jedini siguran, siguran način da se spriječi oštećenje prilikom plaže vašeg broda i preferirani je izbor mnogih profesionalnih bas ribara za zaštitu njihovih vrijednih ulaganja! Instalira se za nekoliko minuta sa 3 M VHB ljepilom osjetljivim na pritisak i posebno dizajnirani alat za paljenje (oba uključena). Pruža životni vijek zaštite od abrazije i skupe popravke. OBAVIJEST : Ako je vaša prikolica dizajnirana tako da cijela težina broda počiva na valjkama ili potporni snop duž kobilice, ne preporučujemo instaliranje kobilice. Ako se valjci mogu spustiti ili su bočni krevetići podignuti da bi očistili valjke, veza za kobilicu neće biti ugrožena. Možda nije prikladan za neke aluminijske brodove sa reb-reb dizajnom.- SKU : RWRDQSEBP5542 Crna kobilica zaštitnika : štiti od abrazivnog pijeska, stijena, betonskih rampi i kamenih kreveta i eliminira skupe popravke. Sprječava habanje i oštećenje kobilice vašeg broda koji mogu razbiti svoj zaštitni gelcoat finish, omogućavajući vodom da dođe do i uništi laminate od fiberglasa. Aplikacija za sebe se lako instalira u sat ili manje / manje / aplikacijski komplet dolazi sa patentiranim alatom za palenje koji osigurava profesionalne rezultate. Uživajte u najkvalitetniji i vrhunski inženjering - svaki aspekt Megaware Keelguard dizajniran je sa dizajnerima brodom i 3 M inženjerima. Životni vijek, bez gnjavaže garancije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Sierra 18- Anode - cink

KM 20.00

Anoda Sierra 186092 zamjenjuje se sa sljedećim : GLM 12704, Mercruiser 97806190 Q1, 97806190, 806190a1, 97806190b4, 97806190t1 Svaki Sierra proizvod zadovoljava ili prelazi originalnu oprem

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.