• Novo
Kabel pletene reverzibilne flis bacaju pokrivač, 50 x60

Kabel pletene reverzibilne flis bacaju pokrivač, 50 x60

Stupnjevi:
KM 11.45

Iznos
Tova je dostupna

Ova jedinstvena ponuda čisto prirodno pamučno pleteno bacanje je pogodno za sve sezone. Veoma je toplo, ali neće biti previše vruće. Prekrivač se široko koristi kao posteljina, kauč kauč, TV prekrivač, prekrivač i spavanje, obje vani i u zatvorenom prostoru. Velika toplotna izolacijska sposobnost, drži vas zagrejenim dok vam pruža meko i nježno dodirivanje. Kao pokrivač kauča, može vam ponuditi udobnost osjećaja kada se ljeti navlakate na sofi. I nudi vam toplo u hladnoj zimskoj ili klimatiziranoj sobi. Koristite ojačane ivice proizvode u našem pamučnom pletenom bacaju prekrivače kako bi se spriječilo otkrivanje, što našim ćebadici čine trajnijom. Ne blede, skupljanje, bora ili prolijevanje nakon pranja. Koristite torbu za pranje, aparat za pranje ispod 30 Celcius hladne vode u nježnom ciklusu. Ne izbjeljivajte, ne uvijte se, nemojte se sušiti čisto, nemojte se sušiti, liniju sušiti u hladu. Deket će biti sve mekši ako koriste malo omekšivača prilikom namakanja vremena u roku od 15 minuta. Imajte na umu da postoji razlika od 2-3cm prema ručnom mjerenju. Pažljivo provjerite tablicu mjerenja prije kupnje (1 inča = 2,54 cm). Zbog pucnjave i različitog monitora računara, zapravo boja može biti malo drugačija kao slike. Zbog logističkih razloga koristimo komprimiranu ambalažu, molimo ljubazno pranje hladnim i suvim na maloj vatri, jer će ćebad biti meke i glatke. Jedinstvene povoljnije Fuzzy Fleece pleteni reverzibilni kauč bacajte pokrivač, 50 "x 60" : dimenzija : 51 "x 59". Super mekan i čvrst tkanje pamučnog bacanja. 100% prirodni pamuk. Ojačani dizajn rubova kako bi se spriječilo otkrivanje. Ostanite topli zimi i ljetni klima uređaj. Mašina koja se može prati. Može se koristiti u krevetu, kauč kauč i putovati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Urugvaj pokrivač

KM 1.67

Naš urugvajski ćebad izrađeni su od tkanine od polarnog runa koja je meka, udobna, brzo sušenje i izdržljiva Napravljeno od 100% poliestera za pranje mašina, ovo bacanje će vas ugrija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.