• Novo
Brava za frižider kombinovana brava za frižider za odrasle Mini brava za frižider za decu lepljiva brava za frižider brava za zamrzivač brava za vrata zamrzivača bezbedna za decu digitalna brava za frižider bez ključa za decu

Brava za frižider kombinovana brava za frižider za odrasle Mini brava za frižider za decu lepljiva brava

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Brava za frižider bez ključa : 3-cifreni dizajn kombinovane brave, nema potrebe da brinete da ćete izgubiti ključ ili ga tražiti svuda. Jednostavno i glatko za korišćenje, samo okrenite točkić i pritisnite dugme da otvorite bravu frižidera. Podrazumevana kombinacija je 000, a Uputstva o promeni kombinacije su navedena u ovoj listi. Ne zaboravite svoju kombinaciju! .Jak lepak : Upotreba dizajna podloge bez bušenja, suza koja zalijepi, jednostavna i praktična, trajne performanse, ne oštećuju dom, što je duže vrijeme za pastu, to je čvršće. Savjeti za upotrebu : preporučujemo čišćenje površine prije instalacije i čekanje 24 sata nakon instalacije.Jednostavna instalacija i dvostruka sigurnost : Dođite sa kombinovanim bravama za frižider, lepkom i šrafovima od 2 pakovanja za vas. Možete izabrati ove jake lepkove što znači da ne morate da bušite nijednu rupu prilikom postavljanja, dok takođe možete da primenite zavrtnje za zavrtanje brave na šupu ili vrata radi dvostruke sigurnosti ako se površina može izbušiti.Visokokvalitetni materijal : sigurnosna brava frižidera je napravljena od dobre ABS plastike, a metalna glava za zaključavanje i cilindar za zaključavanje, kabl je više žičanih užadi upletenih zajedno, a omotač je omotan PVC mekom gumom, jak i izdržljiv. Dovoljno je jak da zaštiti vaš dom. Brava za frižider kombinovana brava za frižider sa 2 pakovanja za odrasle Mini brava za frižider za decu brava za frižider sa lepkom brava za zamrzivač brava za vrata zamrzivača bezbedna za decu digitalna brava za frižider bez ključa za decu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.