• Novo
Perma Adhesive Universal Flexi Locks, Bulk Value Pack, Adhesive Locks & Latches, 7. u remenu, aparatima za zaštitu od djece, ormarima, ladicama, nije potreban alat

Perma Adhesive Universal Flexi Locks, Bulk Value Pack, Adhesive Locks & Latches, 7. u remenu, aparatima

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Perma Child Safety pruža sigurnosna rješenja za sljedeću generaciju. Jednom kada vaša beba počne puzati cijeli svijet se otvara unutar vašeg doma i strateški postavljena izolacija za djecu može napraviti razliku. U Permi Child Safety Ponosimo se najboljom kreativnom, funkcionalnom i tehnološki naprednom opremom za sigurnost djece i Perma adhezivnim univerzalnim Flexi bravama nije izuzetak. Nisu sva područja u vašem domu savršeno izgrađena za zaštitu od beba, ali Perma Adhesive Universal Flexi brave svakako jesu. Perma Adhesive Universal Flexi brave se instaliraju brzo i jednostavno, nije potreban alat, a osigurane su neprevaziđenim ljepilom na bazi 100% sintetičke gume, što osigurava pouzdano osiguravanje vaših uređaja, ormarića i izvlačenja. Sigurnost je prioritet broj jedan, a prva linija odbrane u pripremi vašeg doma je osigurati da vaše dijete ne može pristupiti opasnim područjima. U Perma Child Safety, naš cilj je da obezbedimo pristupačne proizvode za brigu o deci sa najnovijom sigurnosnom tehnologijom. Detalji o proizvodu : Perma Adhesive Universal Flexi brave savršeno su rješenje za zaštitu vašeg doma od djece. Perma Adhesive Universal Flexi brave dolaze u paketima vrijednosti, koji se sastoje od 20 ljepljivih fleksibilnih zasuna, sa dužinom trake od 7,1 inča, što osigurava da ste dobro opremljeni za zaštitu vašeg doma od djece. Perma Adhesive Universal Flexi brave se instaliraju brzo i jednostavno, nisu potrebni alati i osigurani su neprevaziđenim ljepilom na bazi 100% sintetičke gume, osiguravajući da su vaši uređaji, ormarići i izvlačenja pouzdano zaštićeni. Velika vrijednost : Perma Adhesive Universal Flexi brave dolaze u paketima vrijednosti, koji se sastoje od 20 zasuna, što osigurava da ste dobro opremljeni za zaštitu vašeg doma od djece. Poboljšana stabilnost : uz primjenu bez problema, Perma Adhesive Universal Flexi brave prianjaju na površine kao što su premazano Drvo, metal, pločice, farbani suhozid, staklo i još mnogo toga bilo gdje oko vašeg doma ili ureda. Pouzdana izdržljivost : čvrsto se držite ljepilom na bazi sintetičke gume za izuzetno čvrsto držanje, a pritom čuvajte zidove od šrafova, ljepila i eksera. Perma tehnologija : u Permi child safety pružamo sigurnosna rješenja za sljedeću generaciju s najnovijom pristupačnom tehnologijom za njegu dojenčadi s priborom za zaštitu od djece, baby gates, baby gate extension panelima i ogradama za igru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.