• Novo
Sigurnosni branik za dječje namještaj sigurnosni Branik sigurnosni stol ugaona Ivica u tip Protector Guard jastuk omekšivač - Crna

Sigurnosni branik za dječje namještaj sigurnosni Branik sigurnosni stol ugaona Ivica u tip Protector Guard

Stupnjevi:
KM 5.99

Iznos
Tova je dostupna

Opis. Predmet je pakovanje od 12 kom štitnika jastuka za zaštitu od sudara za bebe, koji su napravljeni od izdržljive NBR gume. Može se pričvrstiti na uglove ili na vaš sto, radni sto, zid i ormarić sa priloženom dvostranom ljepljivom trakom kako biste zaštitili svoje tijelo i djecu od bolnih udaraca. Karakteristike. - Boja : Crna. - Materijal : izdržljiv NBR gume. - Veličina : 55* 55 * 12mm. -i zaštita od jastuka za zaštitu beba u uglu protiv sudara. - Zaštitite svoju bebu od slučajno pogođene i teško povrijeđene kada uči da hoda. -Sa priloženom dvostranom ljepljivom trakom. - Protiv ogrebotina i sa dobrim osjećajem dodira, jednostavan za čišćenje i upotrebu. - Pogodno za ugao, oštru ili površinu vašeg namještaja, zida, karbineta, kućnih aparata itd. Boja : Crna. Materijal : izdržljiv NBR gume. Veličina : 55* 55 * 12mm. Zaštitite svoju bebu od slučajno pogođene i teško povrijeđene kada uči da hoda. Sa uključenom dvostranom ljepljivom trakom. Protiv ogrebotina i sa dobrim osjećajem dodira, jednostavan za čišćenje i upotrebu. Pogodno za ugao, oštru ili površinu vašeg namještaja, zida, karbineta, kućnih aparata itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.