• Novo
Maxy Home Bella Solid Crveni Ft. In. Ft. In. Shag prostirki za vrata

Maxy Home Bella Solid Crveni Ft. In. Ft. In. Shag prostirki za vrata

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Krajnja u stilu i eleganciji, prostirke Bella Collection nude meka i plišaju 120 inča / 30 mm duboku hrpu, što je savršen, moderni naglasak na vaš životni prostor. Dopustite da se noge prepustite bogatima osjećajući njegovu shaggy teksturu jer pruža udobnost i klasu bilo kojoj sobi. Čvrsta podloga za jute i hrpa visoke gustoće osiguravaju trajnost i dugovječnost. Modni naprijed Shag donosi udobnost i nalet u vaš prostor, reprodukciju ostalih Trendi kućne robe. Ultra pliva i udobna prostirka za prostirku u touchtiju Direktor Propišite izrazu u komunalnim šarcterijskim i praktičkim otpornim na mrlje, olakšava čistinu prateću zvuka, osigurava visoku trajnost i dugotrajan život Izgradnja statičkog podloga kao ovaj prostirki je antistatički proizvod : prostirke područja, prostirke, kolekcija vrata : Bella Dostupne veličine : 5x7, 8x10 stil : savremena, modernog predloženog područja : dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, hodnik, ulaska Zatvoreni / vanjski : zatvoreni materijal : polipropilen, Olefin vlakno Orting Ostale zbirke imaju različite veličine i stilove u prostircima područja, trkačima i vrata za dnevne sobe, sobe, kuhinje, hodnike, ulaska, tinejdžeri, Sobe za goste, dječje i vrtiće. Maxyhome Maksimizirajte svoj komforni ultra-plišani i ugodni savremeni prostirki shag koji je mekan na dodir. Dizajniran je da bude svestran u stilu kako bi odgovarao širokom rasponu interijera. Sprečite izgradnju statičkog električne energije pod nogama kao što je ovaj prostirki za šišanje antistatički. Anti-bakterijski i virtualno otporan na mrlje, čini ovaj shaggy prostirku lako čišćenje. Čvrsta podružnica Jute osigurava visoku izdržljivost i dugotrajni život.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nuloom Quincy prostirki

KM 35.32

Na Nuloom, vjerujemo da podne obloge i umjetnost ne bi trebali međusobno isključiti Osnovana sa željom da prekine pravila onoga što se očekuje od područja područja, Nuloom je stvoren

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.