• Novo
Laura Pausini - Lo si

Laura Pausini - Lo si

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Ekskluzivno, ograničeno 180 gram žuto vinil izdanje 2021 Golden Globe pobjednik i nagrade za nagradu Academy za "najbolju originalnu pjesmu ". "IO Sì (viđen) " je prva suradnja Laure Pausini i Diane Warren (11. akademske nominacije, 1 nagradu Grammy, 1 zlatni globus) i prvo je novo izdanje Laura nakon osvajanja četvrtog latinskog Grammy 2018. za svoj album "Fatti Sentire " (sertifikovan 3 x platina u Italiji). Diane Warren napisao je originalnu verziju pjesme, sa lyricsom na engleskom jeziku, posebno za film koji je predstoji život, režija Edoardo Ponti i glumi Sophia Loren. Laura je pjesma prevela na talijanski sa čestim suradnikom Niccolò Agliardi. Ova posebna vinil izdanje uključuje 6 dostupnih verzija pojedinosti (na talijanskom, engleskom, francuskom, portugalskom, španskom i italijanskom / engleskom verziji) Laura je želio pustiti kako bi se pošiljala poruka pjesme i filma koliko je to moguće . Laura Pausini - Lo si (viđen) (doo žuti vinil) Naljepnica : Warner Italija. Glazbeni žanr : Svijet / Reggae.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Obnovljiva energija

KM 18.00

Prvobitno iz Velike Britanije, Funky SoulJazz veterani, novim mastersoundsima su turneju SAD, Evropu i Japan tokom decenije i vraćaju se ovde sa svojim dvanaestim studijskim albumom, zabilj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.