• Novo
Spectrum Diversified Scroll Grande Holder i kuhinja Organizator kuhinje, kuhanje posuđe za kuhinju i skladištenje, pribor za jelo i palvezera

Spectrum Diversified Scroll Grande Holder i kuhinja Organizator kuhinje, kuhanje posuđe za kuhinju i skladištenje,

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

Organizirajte svoje kuhinjske posuđe u trenutku sa držačem za pomicanje Grande. Sadrže svoje spatule, šarkere, drvene kašike, šprice, porciju kašike, lovole i još više u ovom krovu. Bilo da trebate okrenuti palačinke ili služiti kolačiće, ovaj držač za pribor osigurava se da je kuhinjski alat koji vam trebaju nadomak. Dodatni prostor omogućava vam da pohranite još više svojih kašika, šprica, spatula i drugih kuhinjskih pribora. Čvrsto čelična baza ravnomjerno sjedi na kontratopom, stolovima i barovima trpezarije. Čvrsti čelik podržava težinu pribora, panjskim softverom i pribora za jelo. Baza osigurava da se težina ravnomjerno distribuira za uklanjanje prevrtanja. Držite sve svoje omiljene alate za kuhanje blizu ruke dok kuvate. Široka usta olakšavaju umetnu i preuzimanje pribora, tako da možete uhvatiti svoje omiljene drvene kašike, vezice, palačinke, ili lopaticu kada vam treba. Klasični dizajn za pomicanje vije sa trajnim, bezvremenskim stilom. Elegantni svitkvi odljevali su osjećaj luksuznog šarma i milosti koji karakterizira klasični ukus. Rafinirani, Grand i Sofisticirano, ovaj organizator će izmisliti stil u vašoj kuhinji. Prekrasan dizajn za pomicanje dodat će tradicionalni dodir u vaš dom. Napravljen je od čvrstog čelika. Ukrasite s tradicionalnim stilom : Klasični dizajn za pomicanje kovrče se sa trajnim, bezvremenskim stilom. Elegantni svitkvi odljevaju osjećaj luksuza koji karakterizira klasični ukus. Ovaj organizator kuhinje dodat će rafinirani, Grand i sofisticirani stil. Sadrži pribor : sadrže svoje spatule, šarkene, drvene kašike, šprice, porciju kašike, lovora i više u ovom krovu. Da li trebate okrenuti palačinke ili služiti kolačiće, ovaj držač za pribor će osigurati da kuhinjski alat koji vam je potreban nalazi se u blizini. Širina usta olakšava umetnu i preuzmu pribora, tako da možete uhvatiti svoju omiljenu drvenu kašiku, vezicu, palačinka, ili lopaticu kada vam treba . izgradnja žice : čvrst čelična baza, ravnomjerno sjedi na stolovima blagovaonice, stolovi za trpezarije i barovi. Čvrsti čelik podržava težinu pribora, panjskim softverom i pribora za jelo. Baza osigurava da se težina ravnomjerno distribuira kako bi se eliminirala prevrtanje. Dimenzije za čišćenje, obrišite vlažnom krpom i ručnikom suhim. Obrišite po potrebi kako biste spriječili da se nakupljanje prljavštine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.