• Novo
Feizy - Aubrey Tirquoise White Područje prostirke - 5 '8' pravougaonik

Feizy - Aubrey Tirquoise White Područje prostirke - 5 '8' pravougaonik

Stupnjevi:
KM 76.00

Iznos
Tova je dostupna

Odvažni savremeni dizajni čine Feaizy Aubrey Collection. Geometrijski uzorci i modne palete garantiraju ove hipnotičke prostirke bit će fokusno mjesto u stilu bilo kojeg prostora. Glavna snaga - zalaže se sa 100% poliesterom Ovi dizajni su kućni ljubimci s malom pile, ali vrlo mekan na dodir. Power-omamljen sa 100% poliesterom u Kini, naša porodica kupuje, prodaje, prodaje, proizvodnja i prikupljaju fine, ručno rađene prostirke za četiri generacije. John Feizy osnovao je feizy prostirke pre više od 40 godina da podijele tu tradiciju, a ove godine s ponosom donosimo našu liniju za ručno i strojne prostirke za 2017. godine. Strojno tkani. Napravljen sa 82% poliesterom i 18% pamuka. Dozvoljeni kućni ljubimci - Dizajniran je da bude izdržljiviji i jednostavniji, idealni za domove sa kućnim ljubimcima. Ovaj savremeni tepih iz kolekcije Aubrey donosi vam Feizy.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nuloom Quincy prostirki

KM 35.32

Na Nuloom, vjerujemo da podne obloge i umjetnost ne bi trebali međusobno isključiti Osnovana sa željom da prekine pravila onoga što se očekuje od područja područja, Nuloom je stvoren

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.