• Novo
njshnmn djevojke šifon čipkasti cvijet djevojka haljina vjenčanje djeveruša Rođendanska zabava Pageant Tulle princeza haljine, 6 godina, roze

njshnmn djevojke šifon čipkasti cvijet djevojka haljina vjenčanje djeveruša Rođendanska zabava Pageant

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Deca male velike devojke bez rukava okruglog vrata princeza haljina til spojena punom dužinom večernja zabava maturska haljina, elegantan i predivan dizajn, karnevalski događaj rođendanska zabava jesen oblačenje odjeće, to će učiniti vaša djevojka lijepa i osjećati kao princeza.Odijelo za 4 godišnja doba i uskladite sve : nosite se za ljeto, uparite s kardiganom, kaputom, podsuknjom, tajicama, tajicama za proljeće, jesen, zimu, dobili ste puno komplimenata za nju, haljine za cvjetnice daju osjećaj ljupkosti i slatkoće, donosi vašoj djevojci i udobnost i stil. To je najbolji poklon za vaš fairy princ deca devojke princeza haljina rođendanska zabava performanse vjenčanica elegantna večernja haljina čipkasti cvetni vez moda princeza til haljina. Izrađena od visokokvalitetne tkanine od tila, neće se ljuštiti i blijediti, nije laka za hvatanje, prozračna i prijatna za kožu, veoma meka i udobna za nošenje. Elegantna haljina za princezu sa bisernim i čipkastim cvetnim vezom na prednjem prsluku i leđima, modni jednostavan dizajn okruglog vrata bez rukava, rastegnite dekolte i izgleda prilično. Dizajn srednjeg struka sa mašnom pozadi, izgleda slatko i slatko, sa skrivenim zatvaračem pozadi za lako nošenje i donosi najbolje iskustvo nošenja. Savršeno za princezinu zabavu, vjenčanje, praznik, tematsku zabavu, ceremoniju, rođendan, scenski nastup, fotografisanje, svakodnevno nošenje i druge posebne prilike. Haljine za djevojčice, haljine za djevojčice za malu djecu,haljine za djevojčice za vjenčanja za malu djecu, haljine za djevojčice za djevojčice za vjenčanja, haljine za princeze za djevojčice za školu, haljine za princeze za djevojčice za rođendan, haljine za djevojačke zabave.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.