• Novo
Awdenio ljetne ženske suknje i haljine klirens Ženska Moda cvjetna visoka struka Mini suknja šifon Zipper a-Line kratka suknja

Awdenio ljetne ženske suknje i haljine klirens Ženska Moda cvjetna visoka struka Mini suknja šifon Zipper

Stupnjevi:
KM 3.50

Iznos
Tova je dostupna

Ženska Moda cvjetna visoka struka Mini suknja šifon Zipper a-Line kratka Skirt Features : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, dovoljno izdržljiv za vaš dwaring2.Moderan i udoban dizajn čini vas privlačnijim Zgodnim3.Odlično za svakodnevno, siguran sam da će vam se svidjeti!4.Nosite ove košulje da zadržite modu i učinite svoj život ugodnijim.5. potpuno nov i kvalitetan.Informacije o proizvodu : sezona : proljeće, Ljeto, Jesen Spol : Ženaočenje : Ležernostaterijal : Poliesterstil : Casual Fit : odgovara istinitoj veličinibickost : Standardkako oprati : ručno pranje hladno, okačiti ili obložiti suvo ono što dobijete : 1 kom ženske košulje profesionalni materijal : ženska sportska haljina izrađena je od nadograđenog i zadebljanog materijala, koji je izrađen od profesionalne sportske tkanine koju nije lako slomiti. Mekan je na dodir, upija znoj i brzo se suši, prozračan i udoban, tako da možete biti hladni i sigurni tokom vežbanja. Savršen dizajn : dizajn visokog i širokog pojasa, sakrijte trbuh i ostanite na mjestu. Napravljen od rastezljive, prozračne, prijatne za kožu i brzosušeće tkanine visokih performansi, pruža prirodno prianjanje i potpunu pokrivenost, tako da možete ostati hladni i sigurni, a možete i bezbrižno uživati tokom vežbanja. Ženska haljina i suknja za djevojke : preko starosne granice, oslobodite vitalnost u potpunosti. Bilo da je to temelj fashionistica, djevojačke haljine za zabavu ili svakodnevne radne potrebe žena. Ova kratka suknja će dobiti tvoju uslugu. Prilika : ova suknja je veoma pogodna za posao, posao, kancelariju, razgovor za posao, proslavu, koktel zabavu, zabavu, tenis, golf, badminton, rolanje, jogu, atletiku, Hokej, biciklizam, odbojku, planinarenje i navijanje. Ležerni stil je lijep i šarmantan, koji se može uskladiti sa majicama, sportskim grudnjacima, prslucima i topovima, a pogodan je za mnoga godišnja doba i svakodnevno nošenje. Upute za njegu : može se prati u mašini, ne prelazi preporučenu temperaturu na etiketi, koristiti blagi deterdžent, ne koristiti izbjeljivač, nakon pranja, odmah ga okačiti da se osuši ili osuši u blagom načinu rada. Zadovoljstvo : ispunjavanje vaših očekivanja je naša sreća. Ako niste zadovoljni našim suknjama, molimo vas da nas kontaktirate. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, naš tim za podršku će učiniti sve što je moguće da vam pomogne.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.