• Novo
Neobrađena labava posteljina haljina za žene labave haljine O-izrez džepni ispis casual kratkih rukava ženska haljina maxi haljina ljeta

Neobrađena labava posteljina haljina za žene labave haljine O-izrez džepni ispis casual kratkih rukava

Stupnjevi:
KM 10.23

Iznos
Tova je dostupna

Labava posteljina haljina za žene Labave haljine O-izrez džepni ispis casual kratkih rukava ženska haljina Maxi haljine ljeto 【Dizajn】 modne i jedinstvene dame mini suknje. Slovo labava haljina, okrugli vrat, ženska haljina, elegantna stila suknje, jednostavna i modna, super slatka, jednostavna za stavljanje i polijetanje, a duljina mini haljine nije više od koljena : ispisana rukava Dužina : Neazorna : Ljeto 【Utakmica】 Ova cvjetna haljina za ispis može se nositi sa sandalama, papučama na plaži ili sunčane naočale. 【Povratak】 Visokokvalitetna ženska haljina, pogodna za ljetni odmor, plaža za slobodno vrijeme, zabava, rad, noćni izlaz, dnevna habanja, odmori, vjenčani zabava, dom, salon. Savršeno za ljeto, proljeće, jesen i zimu! Ova ljetna mini haljina je osvježavajuća promjena ili kućni stil. 【Style】 Slatka ljetna mini haljina je povremeni stil i ne odgovara čvrsto. Ova haljina je precizna, preklopci i nabori su slojeviti dizajn, vrlo je lako prelaziti iz poslovanja u povremene prigode, a kada trebate brzo precizno. Molimo da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala (sve mjerenje u CM i molimo napomenuti 1cm = 0,39inch) Materijal : poliestercollar : okrugla nevrata : Standardni materijal】 95 ​​poliester 5 spandex. Mekani materijal, lagana i komforna, vrlo pogodna za nadolazeće ljeto! Super mekan, udoban, prozračan, ne vidi, osiguranje kvalitete 【Karakteristike】 Slatka ljetna mini haljina je povremeni stil i ne odgovara čvrsto. Modne i jedinstvene dame mini haljine. Pakiranje uključuju : 1 PC Žene Dressplease Provjerite grafikon veličine prije narudžbe. Ako niste sigurni da je veličina, pošaljite poruku USGender : Ženge Poporedite detaljne veličine s vama prije !!! Boje mogu biti malo drugačije ovisno o postavkama računara i monitora Spol : žene. 【Utakmica】 Ova cvjetna haljina za ispis može se nositi sa sandalama, papučama na plaži ili sunčane naočale visoke pete. 【Povratak】 Visokokvalitetna ženska haljina, pogodna za ljetni odmor, plaža za slobodno vrijeme, zabava, rad, noćni izlaz, dnevna habanja, odmori, vjenčani zabava, dom, salon. Savršeno za ljeto, proljeće, jesen i zimu! Ova ljetna mini haljina je osvježavajuća promjena ili kućni stil . 【Style】 Slatka ljetna mini haljina je povremeni stil i ne odgovara čvrsto. Ova haljina je precizna u veličini, nabori i nabori su slojevita dizajn, vrlo je lako prelaziti iz poslovnih u casual prigode, a kada trebate brzo precizno . Materijal : poliester. 【Dizajn】 Modni i jedinstveni ženski mini suknja. Slovo labava haljina za struk, okrugli vrat, ženska haljina, elegantna stila suknje, jednostavna i modna, super slatka, jednostavna za stavljanje i polijetanje, a duljina mini haljine nije više od koljena.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.