• Novo
Reverzibilni košarkaški dres kvačila, punoljetni X-veliki, mornarsko i bijelo

Reverzibilni košarkaški dres kvačila, punoljetni X-veliki, mornarsko i bijelo

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Sa čvrstim bojama na jednoj i bijeloj boji, na drugom, Champro kvačila košarkaški dresovi su reverzibilni-savršeni za timsku praksu i srimene. Lagana 100% poliesterska tkanina je prozračna i labav fit promovira cirkulaciju zraka, pomažući da sportaši ostanu super. Napravljen sa Dri-Gear tehnologijom koja se vrta vlagom da bi sportisti zadržali ugodnije. Dno dresa ostaje otvoreno za lakšu prilagodbu sa štampanjem na ekranu. Dostupno u veličinama odraslih S-3 XL i veličina mladih S-XL u 10 boja. Sa čvrstim bojama na jednoj i bijeloj boji, ovi košarkaški dresovi su reverzibilni-savršeni za timsku praksu i klimce. Dri-Gear tehnologija koja otpliku vlagu da se sportaši čuva ugodniji . Donje lijevo otvoreno za lakše prilagođavanje sa sitotiskom silama . Dostupno u veličinama odraslih i veličinama mladih S-XL u 10 boja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Virginia NCA primarna

KM 2.33

Zapadna Virdžinija NCA0638 primarna besplatna dostava na narudžbi preko 35 dolara na web trgovini fanaticima Marka : zanimanje odjeće Zvanično licenciran Mašinsko pranje, suhom suhom...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.