• Novo
Poklon kartica Anavia New Poklon za nju, Novi poklon za posao, Poklon kartica Nova veza, Cheer Up Poklon ogrlica, Poticanje poklona za kćer- [Zlatna kocka, Royal Purple poklon kartica]

Poklon kartica Anavia New Poklon za nju, Novi poklon za posao, Poklon kartica Nova veza, Cheer Up Poklon

Stupnjevi:
KM 21.23

Iznos
Tova je dostupna

✿ Nova kartica za početak i nakit Poklon Ovaj delikatni hvala ogrlica sadrži šarm kocke, visi iz nježnog lanca od nehrđajućeg čelika. Svaka ogrlica u ovoj kolekciji dolazi sa nezaboravnim citatom koji je ispisano na kartici želja da potakne i podrži one koje volite. To čini lijep i iskren poklon za prijatelja, kćerku, sestru, mamu. Ogrlica od nehrđajućeg čelika Cube je prekrasna i jedinstvena ideja za poklon. ✿Materijali Koristim 316 L hirurški materijal od nehrđajućeg nehrđajućeg sloja za izradu nakita, što osigurava da neće izblijediti ili gubiti sjaj u bilo kojem trenutku, a hipoalergeni, što ga čini sigurnim za alergijske ljude. Upute za njegu, iako se koriste materijali izrađeni od nehrđajućeg čelika, preporučujem da ne spavate, plivate ili prskajte hemikalije (I.E. parfemi, losioni ili sprej za tijelo) na ogrlicu da biste sačuvali svoje savjete za sačuvanje Dugocjenost ogrlice.to čisti, najbolje je koristiti meku krpu od mikrovlakana za čišćenje nakita od mrljenja. Materijal : nehrđajući čelik. Privjesak Veličina : 0,36 "LX 0.23" W. 16 + 2 "lanac kabela. Ogrlica će biti upakovana karticom u poklon kutiji Anavia spremna za poklopcu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.